Warta

  • Naon Dupi Korsi Roda Disesuaikeun?

    Naon Dupi Korsi Roda Disesuaikeun?

    Seueur jalma terang korsi roda listrik atanapi korsi roda listrik.Kumaha upami korsi roda ngaropéa?Korsi roda listrik utamana ngawengku pigura, ban, batré, motor, controller, korsi jeung bagian séjén.Korsi roda anu disaluyukeun ngarujuk kana modifikasi hiji atanapi langkung tina ...
    Maca deui
  • Naha anjeun tiasa nyandak korsi roda dina pesawat?

    Naha anjeun tiasa nyandak korsi roda dina pesawat?

    Kabéh pamaké korsi roda teu hayang lila teuing dipisahkeun tina korsi roda maranéhanana.Kusabab korsi roda mangrupakeun bagian integral tina kahirupan sapopoé maranéhna.Ninggalkeun korsi roda téh sarua jeung teu mampuh, teu bisa ka mana-mana.Tapi nalika aranjeunna kedah naek pesawat atanapi hartosna sanés ...
    Maca deui
  • Naon anu langkung saé tibatan korsi roda?

    Naon anu langkung saé tibatan korsi roda?

    Lamun hiji jalma miboga kamampuh ngabédakeun, manéhna bakal nyaho mana nu alus, mana nu goréng, jeung mana nu hadé, jadi manéhna bisa milih nu hade jeung ngudag nu hade.Sajarah ngembangkeun korsi roda ngan confirms sudut pandang ieu.Tina prototipe korsi roda nepi ka toda ...
    Maca deui
  • Perusahaan Naon Ngadamel Korsi Roda?

    Perusahaan Naon Ngadamel Korsi Roda?

    Korsi roda sarua jeung korsi dina penampilan sarta boga fungsi korsi, sarta ogé boga fungsi pikeun mantuan atawa mantuan pamaké pikeun pindah.Ieu bisa saukur dibagi kana korsi roda listrik jeung korsi roda manual.Korsi roda mangrupikeun alat anu penting pikeun ...
    Maca deui
  • Naha anjeun tiasa nambihan kakuatan kana korsi roda?

    Naha anjeun tiasa nambihan kakuatan kana korsi roda?

    Korsi roda mangrupikeun sarana perjalanan anu dipikaresep pikeun seueur manula atanapi jalma anu cacad.Korsi roda manual, kalebet korsi roda olahraga, hampang pisan sareng tilepan, anu tiasa nyumponan kabutuhan perjalanan sapopoé pangguna.Kalayan korsi roda, pangguna tiasa balanja sareng ngarambat....
    Maca deui
  • Naha Sadaya Pangecas Korsi Roda Sarua?

    Naha Sadaya Pangecas Korsi Roda Sarua?

    Loba pamaké korsi roda nanya: "Naha sadayana Charger korsi roda sami?".Carjer tina korsi roda listrik mangrupa alat mindahkeun énergi anu mindahkeun énergi listrik ka batréna, sahingga korsi roda boga kakuatan ngajalankeun.Aranjeunna gaduh penampilan anu béda-béda sapertos bentuk ...
    Maca deui
  • Tiasa Angkat Pasén Dipaké di Imah?

    Tiasa Angkat Pasén Dipaké di Imah?

    The Patient lift dirancang pikeun mindahkeun individu aman tur comfortably.Ngabantosan jalma anu kakurangan mobilitas angkat ti hiji tempat ka tempat anu sanés.Sapertos korsi roda, éta mangrupikeun alat bantu anu ngagampangkeun kahirupan sapopoé masarakat.Rumah sakit mangrupikeun tempat anu paling umum pikeun ningali p ...
    Maca deui
  • Tiasa Korsi Roda Diséwa?

    Tiasa Korsi Roda Diséwa?

    Korsi roda mangrupikeun sarana perjalanan anu dipikaresep pikeun jalma anu cacad sapertos anu cacad atanapi manula.Salian ti manula jeung nu cacad, kadang sababaraha urang leungit mobilitas maranéhanana alatan kacilakaan pikeun periode pondok waktu.Dina waktos ieu, aranjeunna ogé ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Scooters Mobilitas Dipaké pikeun?

    Naon Dupi Scooters Mobilitas Dipaké pikeun?

    Scooter mobilitas biasana nujul kana Scooter roda opat, nu utamana dipaké ku manula jeung ditumpurkeun.Para manula sareng cacad ogé mangrupikeun kelompok pangguna utama korsi roda.Janten seueur jalma bakal ngabandingkeun skuter mobilitas sareng korsi roda kakuatan.Sabab...
    Maca deui
  • Tilu Alternatif pikeun Tangga

    Tilu Alternatif pikeun Tangga

    Aya loba jalma dina masalah mobilitas atawa kasaimbangan goréng.Pikeun aranjeunna, langkung hese leumpang normal, sumawona naék tangga.Penampilan wangunan geus ningkat laju utilization spasi, sarta wewengkon anu sarua bisa nampung leuwih jalma atawa hal ti kantos b ...
    Maca deui
  • Kumaha Korsi Roda Manual Gawé?

    Kumaha Korsi Roda Manual Gawé?

    Korsi roda mangrupikeun salah sahiji alat transportasi anu paling umum dina kahirupan sapopoe.Pikeun seueur manula, cacad atanapi jalma anu mobilitas terbatas, korsi roda mangrupikeun sukuna.Kalayan korsi roda, aranjeunna tiasa kaluar pikeun kagiatan sosial atanapi olahraga.Korsi roda anu paling umum nyaéta pow ...
    Maca deui
  • Korsi Roda Anu Panggampangna Didorong

    Korsi Roda Anu Panggampangna Didorong

    Dasarna sadaya pangguna korsi roda ngagaduhan masalah mobilitas.Tapi kaayaan unggal jalma béda, sareng kabutuhan mobilitas jalma béda-béda.kaayaan ieu bisa kasarna dibagi kana dua kategori.Kategori kahiji nyaéta mobilitas kawates tapi mobilitas awak luhur normal ...
    Maca deui